Yksityisyyskäytäntö/Evästeseloste

Tässä yksityisyyskäytäntö/evästeselosteessa kerrotaan, mitä tietoja sinusta kerätään kun osallistut markkinointi- ja asiakastilaisuuksiimme ja vieraillessasi Internet-sivuillamme. Tätä sivustoa käyttämällä voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, mikäli selaimesi asetukset sen mahdollistavat.

1. Henkilötietojen käsittely markkinointi- ja asiakastapahtumiin liittyen

Keräämme osallistujien henkilötiedot markkinointi- ja asiakastilaisuuksiin liittyen, ja pyydämme suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn ilmoittautuneilta. Käytämme henkilötietoja tapahtuman hallinnointiin, mahdolliseen laskutukseen sekä suoramarkkinointiin. Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille ilman rekisteröidyn suostumusta. Poistamme henkilötiedot pyydettäessä tai viimeistään kahden vuoden kuluttua tapahtumasta.

2. Henkilötietojen käsittely asianajotoimeksiantoihin liittyen

Noudatamme velvoittavan tietosuojalainsäädännön ohella asianajajaliiton ohjeita. Tietosuojaseloste on aina toimeksiantosopimuksemme liitteenä. Annamme mielellämme lisätietoa henkilötietojen käsittelystä asianajotoimeksiantoihin liittyen puh. 09 62204981, sähköposti .

3. Henkilötietojen käsittely nettisivuillamme vierailuun liittyen

a) Mitä evästeet ovat ja miksi niitä käytetään?

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka muun muassa mahdollistaa Internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

b) Mitä evästeitä Internet-sivuillamme käytetään?

Sivustollamme käytetään sekä istuntokohtaisia että seurantaevästeitä. Sivustollamme kerättävät istuntokohtaiset evästeet säilyvät muistissa selaimen aukiolon ajan, mutta tuhoutuvat, kun selain suljetaan. Ainoastaan uusien kävijöiden ja palaajien tunnistamiseen käytettävät seurantaevästeet säilyvät.

Internet-sivuillamme käytetään myös Google Analytics -ohjelmaa, joka asettaa seurantaevästeen käyttäjän koneelle. Evästeen avulla voidaan seurata, onko kyseessä sivustolle palaava käyttäjä.

Evästeiden avulla kerätään muun muassa tietoa vierailijan IP-osoitteesta, mistä vierailija tuli sivustollemme ja kauan vierailu sivustollamme kesti. Emme kuitenkaan käytä evästeiden avulla kerättyä tietoa vierailijoiden tunnistamiseen.

c) Evästeiden hallinta

Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.Voit myös estää Google Analytics -ohjelmaa keräämästä tietoja sinusta mainosasetuksia muokkaamalla ja voit tutustua tarkemmin tähän Googlen verkkosivustolla https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi .

Säilytämme evästetietoja 14 kuukautta.

4. Rekisteröidyn oikeudet

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joita voidaan käyttää asiakkaan tunnistamiseen tai joita muulla tavoin voi yhdistää häneen.

Rekisteröidyn oikeudent ovat:

  • Oikeus saada informaatiota henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa sekä saada kopion käsiteltävistä henkilötietoista
  • Oikeus epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojen korjaamiseen
  • Oikeus tulla unohdetuksi eli oikeus tarpeettomien henkilötietojen poistamiseen
  • Oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen, jos ne ovat asiakkaan mielestä epätarkkoja tai virheellisiä
  • Oikeus saada henkilötietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus itse siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutettu)

Oikeuksien yksityiskohtaiset sisällöt ja poikkeukset on kuvattu tarkemmin tietosuoja-asetuksessa.

Annamme mielellämme lisätietoa puh. 09 62204981, sähköposti .

Reims & Co Helsingfors

Alexandersgatan 15 B, 6 vån.
00100 Helsingfors
Finland

Google Maps

T +358 9 622 0481
F +358 9 644 643

Reims & Co Borgå

Biskopsgatan 19 A
06100 Borgå
Finland

Google Maps

T +358 19 584 505