Yrityksestämme

Pieniltäkin tuntuvat asiat voivat olla merkityksellisiä. Mikä on tärkeää sinulle, on tärkeää meille. Meillä on tarjota monen osa-alueen huippuosaamista ja joustava organisaatio käyttöösi.

Vastuuntunto ja luottamus.

Reims & Co tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia oikeudellisia palveluita. Tehokas ja ammattitaitoinen toimintamme pohjautuu laajaan oikeudelliseen osaamiseen, vastuuntuntoon ja luottamukseen. Tarjoamme palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toteutamme toimeksiannon yhteistyössä asiakkaamme kanssa, joten asiakas on aina tietoinen toimeksiannon eri vaiheista. Hoidamme myös jatkuvasti kertaluontoisia toimeksiantoja asiakkaille, joilla ei ole tarvetta säännöllisiin oikeudellisiin palveluihin. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää asianajajatapaa.

Täsmällisyys ja kustannustehokkuus.

Reims & Co hoitaa toimeksiannot täsmällisesti ja kustannustehokkaasti. Ongelmanratkaisun lähtökohtana on aina asiakkaan etu. Tärkeän osan asiakastyössämme muodostaa konsultointi, ennaltaehkäisevä suunnittelutyö sekä oikeudellinen riskianalyysi. Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja, joista asiakas hyötyy oikeassa hinta-laatusuhteessa.

Asianajotoimisto Reims & Co:n historia alkaa vuodesta 1931, jolloin Helsinkiin perustettiin Asianajotoimisto Lindqvist & Rothe. Nykyisen nimensä toimisto on saanut Christian Reimsiltä, joka aloitti toimiston asianajajana vuonna 1957 opiskeltuaan sitä ennen mm. Harvard Law Schoolissa Yhdysvalloissa.

Toimistollamme on läheistä yhteistyötä Pohjoismaissa, muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien arvostettujen asianajotoimistojen kanssa, ja olemme lisäksi jäsenenä Cyrus Rossissa, joka on vuonna 1989 perustettu eurooppalaisten asianajotoimistojen yhdistys. Tämän yhdistyksen kautta, joka toimii eurooppalaisen taloudellisen eturyhmän juridisessa muodossa nimellä CYRUS ROSS (E.E.I.G. ), Reims & Co Oy voi tarjota päämiehilleen korkeatasoista oikeudellista neuvontapalvelua ja oikeudellista edustusta luotettavien ja pätevien lakimiesten toimesta myös muissa Euroopan maissa. Klikkaamalla tästä pääset ryhmän nettisivuille ja lukemaan lisää ryhmästä ja siihen kuuluvista toimistoista.
Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi sekä ranskaksi.

Reims & Co

Töölönkatu 4, 00100 Helsinki | Laurinkatu 48 B, 08100 Lohja

Suomi

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google Maps

T +358 9 622 0481 Helsinki | +358 19 323 944 Lohja
F +358 9 644 643

Ota yhteyttä