UutisetPerheoikeus

Asianajajamme Merituuli Lukkari asiantuntijavieraana Eropod-podcastissa

Asianajajamme Merituuli Lukkari asiantuntijavieraana Eropod-podcastissa

Kirjoittanut
Lena Lehmuskoski

2.4.2020 — Eropodi on kahden eronneen naisen, Ainan ja Iinan, tekemä podcastsarja, jossa keskustellaan avioeroprosessista ja sen jälkeisestä elämästä.

Perhe- ja jäämistöoikeuteen erikoistunut asianajajamme ja osakkaamme Merituuli Lukkari kävi vierailemassa Eropodi-podcastissa. Eilen julkaistuissa jaksoissa ”Avioeron juridiikka trilogia” käsitellään ositusta, lasten elatusta, huoltajuutta sekä tapaamisoikeutta. Merituuli vastaa kysymyksiin mm. liittyen siihen, miten ositus tehdään, mikä on avioehto, miten lasten huoltajuudesta ja tapaamisoikeudesta sovitaan sekä kenellä on velvollisuus maksaa lasten elatusta.

Jaksot kuunneltavissa RadioPlayssä, Spotifyssä ja Radiot.fi-palvelussa:

https://www.radiot.fi/podcastit/eropodi
https://radioplay.fi/podcast/eropodi/
https://open.spotify.com/show/6Q9p5r5VqgWk4FD5GRMbKs

Suosituimmat kirjoitukset

Tietosuoja

Millaista on tietosuoja-asetuksen mukainen vaikutuksenarviointi ja riskiperusteinen toiminta?

8.1.2019 — Viimeistään viime vuoden toukokuussa niin pienten kuin suurten yritysten oli tarkistettava ja tarvittaessa muutettava henkilötietojen käsittelynsä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseksi. Käytännössä yritykset käyttivät erittäin paljon resursseja sopimusten päivittämiseen, käsittelytoimien dokumentointiin ja asiakkaiden informoimiseen.

Työoikeus

Työsopimus ja kilpailukielto

22.1.2019 — Nykyajan työelämässä on useita haasteita, jotka koskevat niin työsuhteiden solmimistilanteita kuin toimintaa työsuhteen aikana. Erityisesti yritysten ylemmissä tehtävissä työskentelevät henkilöt kohtaavat usein kilpailevaan toimintaan ja kilpailukieltoon liittyviä ongelmatilanteita. Kilpailukieltoon liittyvät kysymykset ovat tärkeitä myös henkilöille, jotka työskentelevät asiantuntijatehtävissä tai muutoin organisaation ylemmillä portailla toimialoilla, joissa kehitys on jatkuvaa ja uuden tiedon määrä on suuri. Tässä artikkelissa käsitellään yleisellä tasolla kilpailevan toiminnan kieltoa työsuhteessa sekä kilpailukieltosopimuksen laatimiseen liittyviä perusasioita ja keskeisiä ehtoja ja edellytyksiä.

Reims & Co Helsinki

Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs. Huom! 24.5.2024 lähtien osoitteemme on Töölönkatu 4, joka sijaitsee Eduskuntatalon lähistöllä.
00100 Helsinki
Suomi

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google Maps

T +358 9 622 0481
F +358 9 644 643

Ota yhteyttä