UutisetNyheter

Muutimme Töölönkadulle/Vi flyttade till Tölögatan

Muutimme Töölönkadulle/Vi flyttade till Tölögatan

Kirjoittanut
Merituuli Lukkari

31.5.2024 — Helsingin toimistomme on muuttanut/ Vårt Helsingforskontor har flyttat.

Helsingin toimistomme on muuttanut Aleksanterinkadulta osoitteessa Töölönkatu 4 sijaitsevaan Kuparitaloon. Eduskuntatalon läheisyyteen vuonna 1957 Outokumpu Oy:n pääkonttoriksi valmistunut ja arkkitehti Märta Blomqvistin suunnittelema rakennus on remontoitu kokonaan. Saimme mieleiset, meille suunnitellut uudet toimitilat tästä funktionalismin tyylisuuntaa edustavasta rakennuksesta.

Vårt Helsingforskontor har flyttat från Alexandersgatan till Tölögatan 4, nära riksdagshuset i Kopparhuset. Byggnaden, som ritades av arkitekt Märta Blomqvist och stod klar 1957 som Outokumpu Oy:s huvudkontor, har totalrenoverats. Vi har fått lämpliga, för oss designade nya lokaler i denna byggnad som representerar funktionalismens stilriktning.

Suosituimmat kirjoitukset

Tietosuoja

Millaista on tietosuoja-asetuksen mukainen vaikutuksenarviointi ja riskiperusteinen toiminta?

8.1.2019 — Viimeistään viime vuoden toukokuussa niin pienten kuin suurten yritysten oli tarkistettava ja tarvittaessa muutettava henkilötietojen käsittelynsä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseksi. Käytännössä yritykset käyttivät erittäin paljon resursseja sopimusten päivittämiseen, käsittelytoimien dokumentointiin ja asiakkaiden informoimiseen.

Työoikeus

Työsopimus ja kilpailukielto

22.1.2019 — Nykyajan työelämässä on useita haasteita, jotka koskevat niin työsuhteiden solmimistilanteita kuin toimintaa työsuhteen aikana. Erityisesti yritysten ylemmissä tehtävissä työskentelevät henkilöt kohtaavat usein kilpailevaan toimintaan ja kilpailukieltoon liittyviä ongelmatilanteita. Kilpailukieltoon liittyvät kysymykset ovat tärkeitä myös henkilöille, jotka työskentelevät asiantuntijatehtävissä tai muutoin organisaation ylemmillä portailla toimialoilla, joissa kehitys on jatkuvaa ja uuden tiedon määrä on suuri. Tässä artikkelissa käsitellään yleisellä tasolla kilpailevan toiminnan kieltoa työsuhteessa sekä kilpailukieltosopimuksen laatimiseen liittyviä perusasioita ja keskeisiä ehtoja ja edellytyksiä.

Reims & Co

Töölönkatu 4, 00100 Helsinki | Laurinkatu 48 B, 08100 Lohja

Suomi

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google Maps

T +358 9 622 0481 Helsinki | +358 19 323 944 Lohja
F +358 9 644 643

Ota yhteyttä